::pemanis bicara::

Thursday, October 2, 2014

yang indah itu sentiasa hadir dalam hidupku...

asalammualaikum...wahhhh dah lama tak penah buat entry...setahun demi setahun blog ini kutinggalkan,..banyak yang dah berubah...anugerah terindah dalam hidup aku dan suami juga makin meningkat dewasa...MUHAMMAD AFIQ ZIKRY BIN ZOOLHAIRI setahun sudah anak ibu...semoga menjadi anak yang soleh di dunia dan akhirat...amin....
ibu sayang afiq walaupun afiq taknak panggil ibu dgan panggilan ibu...tapi MAMA...huhuhu
love you afiq...

Monday, December 9, 2013

::ANUGERAH TERINDAH::

setahun sudah blog ini aku tinggalkan...waaaaaaaaaaaaa...banyak kisah suka duka yang berlaku dlm hidup ini...tapi dlm pahit duka...ada juga kenangan terindah dlm hidup kami...(aku ngan suami aku)..hehheh

semoga apa yang kami akan lalui lepas ini akan memberikan seribu kenangan terindah dlm takdir kami semua...





#semoga ayah cepat sembuh dan kembali bersama kami seperti dulu

Tuesday, October 2, 2012

saat ini aku isteri dia...


alhamdulillah genap sudah  4 bulan aku mendirikan rumah tangga bersama my sayang...tapi dah berbulan2 juga aku tak menulis dlm blog ni..nasib tak de yg baca...hahahha...tak sempat update pasal majlis, aku sangat MALAS .nak buka blog n conteng2...baca blog org je aku shuka...hehehheh...apapun ni ada beberapa keping lagi gambar lpas akad nikah...hehehehe...







Tuesday, July 10, 2012

dah lama tinggalllllllll.....

waaaaaaaaaaaa...dah lama tak menulis...lepas bergelar isteri..heheheh...ari ni genap sebulan 2 minggu aku bergelar isteri kepada my sayang EN ZOOLHAIRI SAMSUDIN..hehhehhe..terima kasih ya ALLAH..kau makbulkan  impian kami untuk menjadi suami isteri...cewahhhhhhhh....(ayat jiwang tak)

emmm...malam ni aku cuma nak cerita pasal satu lagu yg buat aku suka n sedih dangat...lagu ni best...pasal majlis aku nanti aku review..heheheh...(wah..macam ada org nak baca je) hahahahha

lagu ni touchig uit..
.Hanya Aku Cinta Kau Seorang...(HACKS)



apapun terjadi saya tetap sayang my suami...sampai hujung nyawa...



Friday, May 11, 2012

2minggu,1 hari...

WAH...sangat lama tidak mengupdate blogku ini,bukan apa...kesibukan melanda diri...sekarang aku  hepy sangat...walaupun semalam aku  isau dgn sorang baker ni...tapi alhamdulillah suka sangat sebab ari ni dapat tgk veil kawin saya n bunga tangan saya...thanzz  to  non-cinderella-story.blogspot.com dan juga kak sekocinorlie.blogspot.com sebab merealisasikan impian saya...sangat suka...cantik...cuma kesian akak norlie sebab kena ubah macam2 yg saya nak...sory...kamu bedua memang best...hehehhe...mood saya untuk balik kampung sangat melonjak2....hehehhe....saya upload sikit gambar untuk korag tgk...yg banyak tunggu majlis saya lagi 2 minggu...hehehehe


apapun jadi saya sayang kamu MR ZOOLHAIRI...

Wednesday, April 25, 2012

mood di pagi hari....

ai...lama nak mengambil mood nak update blog...alih-alih waktu pagi2 sebelum g keje ni juga aku dapat mood nak update...almaklumla...nak mendapat benda yg diimpikan...hehhehe...wow...rasa tak sabar nak balik minggu dpan juga sebab nak  tgk tudung n veil kawin n try witth my baju kawin...huhuu...terima kasih la kat tuan tanah blog non-cinderella-story.blogspot.com...yg menjadikan impian saya tercapai....kasut kawin saya juga dah siap...walaupun simple tapi sangat suka...terima kasih pada adik "PUT COMEY" yang menjadikan impian saya tercapai...skrg nak tunggu  sekocinorlie.blogspot.com merealisasikan impian bunga tangan saya...hehhehe...nanti saya akan update barang-barang perkahwinan  impian saya...stop dulu nak g siap g keje...hehehe...
apapun jadi saya sayang kamu banyak2.....

Wednesday, April 11, 2012

menghitung hari....

ai...dah lama meyepi dari menulis...aku bukan blogger tetap yg nak tulis setiap hari apa aktiviti yang aku buat...tapi blog ni tempat aku curah rahsia hati yang terbuku...hmmm...apapun aku mengharapkan dalam setiap perancangan yang aku n dia lalui....dipermudahkan segalanya...amin..sapa yang baca blog ni sila doakan juga erk....(ada ke yg baca)...hahahah...perrasan jap....apapun yg terjadi saya sayang dia...